elgranviatge@gmail.com MAPA del RECORREGUT

dimarts, 13 de març del 2007

Buenos Aires (2)

Ahir (dilluns dia 12 de Març) vam descubrir que ja tenim dominat el transport metropolità de Buenos Aires... Que si el 152, que si el 64, que si el 95 (el nostre preferit)... però no ens volem fer els xulus pq vam acabar amb els peus ben encetats!!!

Total, que autobús amunt, autobús avall, vam recórrer el barri de La Boca, Recoleta i la Avenida de Florida.

El barri de La Boca és guapíssim, un lloc pintoresc al so del tango, cantat per un paio una mica masclista, la dona és sempre la dolenta, però per sobre de tot... un gran poeta.
Vam estar menjant en una terrassa mentre aquest artista ens deleitava amb belles cançons, un gustassu.
També vam visitar per dins l'estadi de La Bombonera, lloc on va jugar un dels nostres grans ídols... El Diego.

Després vam passejar per el barri de Recoleta, la zona alta de Buenos Aires, on hi ha un cementiri molt visitat, on hi ha enterrats militars, polítics,... i l'Evita Perón.
A part d'això, el barri no té molt d'encant, executius parlant per mòbil, estudiants estressats intentant pillar el bus.

Tot seguit vam caminar per l'Avenida Florida, que vindria a ser "El Portal de l'Àngel" de Barcelona (no ens vam comprar res), per acabar descansant en un parc enorme i guapíssim, jaient, llegint el diàri, i intentant entendre el per què les argentines tenen canaia tant joves... un desperdici! ;-)

Ah, i només a nivell d'informació... karda una calor impressionant i hi ha molta humitat, i suposo que per això els mosquits van més calents que en Trepus! jejeje. (resultat final, en Guernandes amb 14 picades a totes les extremitats possibles, menys una... Esperem que no en vingui cap amb el "Dengue").

Doncs res... això és el que vam fer ahir!

En aquests moments, ens estem desplaçant cap a Rosario viatjant a través de "Las Pampas del Norte".

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Quina enveeeeeeeeeeeeeeeeeeja!!!
RA i CUBÍ

Unknown ha dit...

Ei, això d'enviar fotos és per fotre eveja als pobres de classe obrera que demà nem a treballar o què???

Anònim ha dit...

Bufff, això de llegir les vostres aventures a primera hora des del despatx i amb el cafè de bon matí és com si ho hagués vist, seguiu que amb els vostres escrits ens feu somiar
edu

Anònim ha dit...

Sagals, si aneu a Rosario doneu records a la mare d'en Messi. Es mereix un monument... i vosaltres seguiu disfrutant que nosaltres els hi anem cardant... I Toni, siusplau, que et toqui una mica el sol, que aquestes fotos seran per tota la vida...(l'altre opció és inflar-te de mam...)

Anònim ha dit...

Ieps! Tot això que expliqueu al blog i les fotos que ens envieu fan morir d'enveja... qui pogués ser aquí disfrutant-ho amb vosaltres!!! No deixeu de posar-nos al dia; ho feu tan bé i tan detallat tot que ara segur que estem enganxats tots cada matí al vostre blog en comptes d'estar per la feina...

Marta GONSI.

Anònim ha dit...

Amb aquesta foto de la Bombonera ja se m'ha posat la "gallina de piel". "Se viene Roman, se viene Román...", ho haurem de seguir per la tele. Apa, que foteu enveja, cabrons! Salut des del Berguedà.

Isaac

Anònim ha dit...

Xeeeeeeec.

Si passeu prop de Bahia Blanca (capital del Sud) us recomano que hi passeu. La ciutat no té res d'especial (si em senten els meus germans em maten) però està agermanada amb la gran ciutat de Reus. Si hi aneu pregunteu el casal català xecs, el presi és lo meu tiet i segur que li fotrà gràcia rebre uns catalans !!!

No cal que fiqui el nom pq segur que saps qui sóc ... "Lo tiet"