elgranviatge@gmail.com MAPA del RECORREGUT

dilluns, 12 de març del 2007

Comencem per Buenos Aires...

Ja som a Buenos Aires! Ahir, després d'unes tretze hores de vol desde Milano, ens vam plantar a la capital argentina. Tan sols agafant el bus que ens va portar de l'aeroport al centre ja ens vam adonar de la inmensitat de la ciutat. Les distàncies son molt llargues i vulguis o no et fas un fart de caminar. De seguida vam trobar l'hostal que, tot i ser un dels més econòmics de la ciutat, és agradable i correcte en general. Després del primer contacte amb la gastronomia local (carn! molta carn!) vam visitar el barri de Palermo. Botigues, bars i ambient cosmopolita es fonen al voltant de la Plaza Serrano on pots demanar cerveses de litre de Quilmes, Iguana o fins i tot Stella Artois.
Ja avui, hem continuat descobrint la ciutat. Després d'un esmorzar amb "dulce de leche" inclòs, ens hem dirigit a Plaza de Mayo, Puerto Madero i al barri de San Telmo on el tango sona a totes hores i les botigues d'antiguitats i artesania omplen els carrers.
Aquesta tarda voliem anar a veure el River Plate-Arsenal pero ens hem quedat amb les ganes. Al punt d'informació ens han indicat perfectament de com arribar a l'estadi Monumental, el que passa és que la tia era xeneize i no ens ha dit que avui River jugava "en la cancha de Velez". Finalment hem aconseguit arribar al camp de Velez Sarfield pero quan ja no quedaven entrades. El camp és més petit que el dels "millonarios" i molta part de l'afició s'ha hagut de quedar fora. Hem viscut l'ambient pero ens hem quedat amb el cuquet de ser a dins. Ara cal decidir si el cuquet es prou gran com per quedar-nos fins el cap de setmana que vé per poder veure Boca a la Bombonera o si guanyen les ganes d'iniciar el viatge cap a terres més meridionals.
De moment, demà continuarem visitant la ciutat. Coneixerem nous barris i provarem uns altres plats de carn, i per molt que agafem busos i metro pe fer-ho, acabarem caminant, caminant, caminant,... Això ja ho sabeu tots els que heu viatjat amb l'ajuda d'una guia i les ganes d'anar per lliure, oi que si?