elgranviatge@gmail.com MAPA del RECORREGUT

dimarts, 20 de març del 2007

Colonia (Uruguay)

I el desè dia... va sonar el despertador.

Si, si, nois i noies, com ho sentiu... hem tornat a la crúa realitat de despertar-nos amb aquest maleït aparell. A les 8 del matí haviem de pillar un ferry cap a Colonia, Uruguay. Però la veritat és que ha valgut molt la pena.
El viatge ha sigut d'un dia i estava inclòs en un "day trip" d'aquests rotllo Inserso, dels de "un jamón para los caballeros y cinco litros de aceite para las señoras" vaja... Però la lectura que n'extraiem és molt i molt positiva, encara que potser un dia més a Colonia no ens hagués fet cap mal.

Abans de tot, només fer-vos el resum històric de que la ciutat de Colonia, abans de ser "independent" dels europeus, va viure vàries invasions per part d'espanyolitus i portuguesos que es kardaven d'òsties per aconseguir el mando de la ciutat, degut al ser gran valor estratègic (Argentina està només a 45 kilòmetres en linia recta pel mar). Per sort, cap dels dos garrulos va aconseguir-ne el poder.

Anem a la idea doncs...
Hem arribat a Colonia cap a quarts de 10 del matí on ens esperava un paio amb un micro enclastat a la cara (era pastat a en Carlitos de StPere), i després d'anar a "el almuerzo", que entrava dins el preu, ens han enxufat una visita a una casa peiral que feien mermelades i formatges... Quina entavanada. I com sempre, han engatussat a un yankee i a un parell de la tercera edat.

Ja a la tarda, hem fet una visita guiada pel casc antic de Colonia.La veritat és que és guapíssim, carrers empedrats amb cases del segle XVIII rodejats pel que queda d'una antiga muralla, i que finalitzen al mar, on s'hi troben platges encara "verges" de l'especulació (no ho escampeu gaire que si se n'entera en Còdul la tindrem liada). Després, estona lliure per kardar quatre fotos, i que hem aprofitat per pujar al far de la ciutat, on hi havia unes vistes impressionants de la costa i la ciutat en general. I llavors ja, ens ha recollit el bus de nou, cap al Port i a pillar el ferry de tornada cap a Buenos Aires, Argentina.

Així doncs, ja tenim un altre sello al passaport, hem "visitat" un altre país, i de nou, en marxem amb una sensació boníssima, ja que ens ha sorprès molt aquesta ciutat... per la seva tranquilitat, per les boniques platges i paisatges, i pel seu imponent casc antic.

I Demà al matí, ja comencem el nostre "descens" cap a terres més meridiionals de l'Argentina.
La primera parada i pròxim destí... Mar del Plata.

Fins la pròxima, SaluTTT!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

sagals a aquest pas ni el més pessimista haurà encertat. Què, la setmana que va a Sant Pere ja??? Aneu a un ritme molt fort no??? Al tanto no us pilli una pàjara (o si, que ja deu tocar...) que hagueu de baixar a mig port i anar a l'hotel (qui no recorda en Miguelón baixant de la bici davant d'aquell hotel...).
Molta enveja per lo de la Bombonera, no pel futbol (amb aquest trident Boca no marcaria ni contra la UE,jijjj, mitjana d'edat què, de 38???) sinó per l'ambient i per estar a tants pocs metres de Déu. Dieguito sempre serà quelcom més que un futbolista...
Per cert Toni, em vas agafar el telèfon??? Vas sentir la cançó que estava tocant??? Fito molt bé.

apa, a seguir disfrutant, i no escriviu tant, que perdeu temps de visita als llocs (és broma, a nosaltres ja ens va bé...)

Anònim ha dit...

Bones, com va tot?
Veig que us ho esteu passant molt bé, d'aquí cap allà i d'allà cap aquí, i que no pareu quiets només per fer unes birrilles però volia remarcar a en quim que s'escriu la setmana que ve i no pas la setmana que bé o la setmana que va...ajjaii!! Que ja has perdut l'aposta???

Això de la bombonera...ha de ser un puto festival.

No pareu d'escriure que això de llegir les vostres aventures és un vici.

Que vagi bé!

Anònim ha dit...

HI DE CONEIXER GENT KE???, DONA LA SENSACIÓ KE NOMÉS ANEU VOSALTRES DOS I SENSE CONEIXER A NINGÚ, QUAN LO INTERESSANT ES CONEIXER LA GENT DEL LLOC, O ES QUE AIXÓ HO AMAGUEU?????????.
ROSA

Anònim ha dit...

aquest d'en Quimàs està a "tumàpelcul"... hauria d'haver vingut amb vosaltres per acabar d'il·lustrar els vostres escrits, i l'Eloi tampoc hi hauria fet cap nosa. La veritat és que esteu molt inspirats quan ens relateu les aventurilles. No pareu, ni que sigui per explicar qualsevol xuminada; estem més enganxats a aquest blog que al Cor de la Ciutat i Ventdelplà junts (per cert, la Teresa s'ha quedat sense la plaça de Directora del C.A.P. de Ventdelplà i en Jaume s'ha divorciat de l'Svetlana, que està prenyada i no sap si d'en Jaume o del seu fill, en Joan).
VOLEM EL PROPER CAPÍTOL JAAAAAAA! (I FOTOS, PLEASE).

Marta GONSI.

Anònim ha dit...

Megrada molt llagir els vostres escrits cada dia.
Axi sembla que nosaltres tembé viatgem una mica.
PASE-HU BE (i que la suerte os acompañe) Un Peto.
Neus

Anònim ha dit...

tu Toni, hòstia, a veure si arregleu això i podeu penjar les fotos d'una vegada...
per cert, el teu llit es va comprar a subasta per 13'76 €... i la planta de la teva habitació per 1'24 €...
la pregunta que ara es fa tothom i que no us pregunten és: "ja us heu barallat???".
salutttttttt

Anònim ha dit...

ei, sí, aquest és el dubte que tenim tots: heu tingut cap crisi matrimonial o què?
i el proper capítol per quan? ens teniu mal acostumats i necessitem llegir històries noves cada dia!!!
i, sobretot, les fotos!!!
(Toni, ja t'ha tocat una mica més el sol o què? per cert, ja tinc més coses de la teva retirada de carnet i extractes del banc i n'hauríem de parlar. Truca'm. Atentament, la teva secretària que treballa gratis per tu... ji ji ji!!!)

Marta GONSI.

Subi i Toni ha dit...

Bones canalla! de moment encara no esn hem barallat, pero tot arribarà! jeje
Entre avui i demà hi haurà nou escrit (no ens apreteu tan!) i el tema de les fotos suposo que ho enllestirem avui i demà ja les podreu veure. Per cert, ja no estem gens blancs perque aqui a la platja de Mar del Plata ens hem fotut una bona torrada, ara estem vermells!
Ei, sobretot, gràcies pels comentaris. Ens fa mlta il·lusió entrar a la web i veure que n'hi ha de nous.
Ciao!

Anònim ha dit...

ajjjjjjjjaiiiiiiiii!!!

ara sí que us ho heu currat de veritat! com molen les fotos! ja veieu, en comptes de treballar, aquí estem, penjats al blog per culpa vostra... molt currat, sí senyor!!! m'ha agradat molt!

muaks i a seguir viatjant i, sisplau, no deixeu d'escriure i tirar fotos! aaaaaagur!

Marta GONSI.

Anònim ha dit...

les fotos molt xules, sembla que us ho passeu força bé i que la cosa rutlla ...

i pel què veig GANA i SET no en patiu pas oi? JEJEJE

continueu disfrutant-ho

una abraçada,

Eva

Anònim ha dit...

ei xevi! som els roviras! ens hem enterat del gran viatge!! qui s'ho hagués pensat!! tu que no volies ni estudiar a barcelona i vas sortir per primer cop de sant pere per anar ibiza!! collons si que et va fer profit!! XD Estem atents a les teves aventures!! Molts petons de tots!